Email:Ora : 10:46    Data : 03-05-2018 Domeniu: IT
Star Storage a lansat noul Content Library Connector for Salesforce

Star Storage, furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează soluții performante pentru protecția și managementul informațiilor, a lansat noul Content Library Connector for Salesforce, conectorul care permite o experiență îmbunătățită de integrare a conținutului pentru clienții de nivel enterprise ce folosesc Salesforce împreună cu alte aplicații de generare a conținutului.
De acum înainte, companiile din întreaga lume vor putea descărca și depozita în siguranță conținutul din Salesforce în SEAL.

SEAL este o platformă de ultimă generație pentru administrarea unificată a informațiilor, arhivare și managementul înregistrărilor, care stochează conținutul nestructurat și metadatele asociate într-un depozit consolidat. Folosind SEAL, clienții mari care dețin multiple sisteme software își păstrează toate înregistrările companiei într-un depozit integrat, eliberând aplicațiile tranzacționale de povara conținutului nestructurat.

Conținutul Salesforce poate fi gestionat și utilizat ca parte a strategiei de gestionare unificată a informațiilor (SEAL gestionează cu succes alte câteva surse de date precum Outlook, SAP, SharePoint).

Cu SEAL Content Library Connector for Salesforce utilizatorii pot accesa setul extins de funcționalități avansate pentru gestionarea înregistrărilor de afaceri și a metadatelor associate din SEAL. Soluția va fi livrată ca pachet de tip AppExchange, iar integrarea este dezvoltată utilizând tehnologiile Salesforce (Visualforce, Apex), împreună cu API-ul SEAL CMIS REST.

“Ne extindem continuu funcționalitățile de integrare ale platformei cu aplicații de top destinate mediului enterprise, permițând astfel clienților noștri să scape de insule de informații și să-și mărească productivitatea legată de performanța utilizatorilor non-tehnici care folosesc conținutul de afaceri. Clienții Salesforce din întreaga lume se confruntă cu limitările prestabilite ale capacității de stocare pentru date și fișiere cu un impact puternic asupra cheltuielilor totale.
Cu SEAL Content Library Connector for Salesforce clienții se vor încadra în limitările standard impuse de Salesforce cu impact vizibil în reducerea cheltuielilor. În plus, își vor mări totodată productivitatea și conformitatea cu reglementarile in vigoare pe baza unui set de funcționalități avansate: OCR, clasificare, încarcarea și gestionarea înregistrărilor de afaceri și metadatelor asociate, fluxuri de lucru, dublate de cea mai bună experiență pentru utilizatori, inclusiv cei non-tehnici.
În plus față de scenariul de utilizare a conținutului unificat bazat pe interfața SEAL (atât aplicații web, cât și clienți mobili nativi pentru iOS și Android), conținutul stocat în SEAL poate fi accesat direct din interfața Salesforce.”, a declarat Cătălin Păunescu (foto), CEO al Star Storage.

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvoltă și livrează soluții moderne de protecție și management al informațiilor pentru organizații publice și private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 17 ani de experiență în domeniu și un portofoliu cu peste 500 de clienți de pe 4 continente, în industrii precum financiar-bancar, telecom, producție, utilități sau administrație publică, compania joacă un rol important în parcusul către transformarea digitală, mobilitate și cloud a organizațiilor de orice dimensiune.

Firma a încheiat oficial anul 2016 cu o cifră de afaceri de aproape 70 milioane lei, într-o formulă de 385 de salariați. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.