Email:Ora : 13:22    Data : 10-05-2018 Domeniu: IT
Neogen investeşte în Conso

Conso.ro anunţă atragerea în structura asociativă a societăţii Conso Media Group SRL a unui investitor cu experienţă în online, Neogen SĂ. Prin achiziţie directă şi majorarea capitalului social, Neogen deţine aproximativ 27% din Conso. Alin Iacob, co-fondator şi director general al societăţii, a investit la rândul lui, pentru a păstra o deţinere semnificativă în companie.

În cei peste 12 ani de existenţă, Conso.ro a devenit principalul comparator de produse şi servicii financiare, diversificându-şi recent activitatea prin lansarea unui comparator de preţuri la energie electrică. Societatea îşi propune să extindă segmentele acoperite de comparatoare către asigurări şi alte domenii.

Cu experienţă în BestJobs, Vivre şi Clever Taxi, Neogen creează premisele transformării modelului de business Conso, cu o orientare majoră către tranzacţionarea de produse şi servicii financiare.

“Împreună cu echipa Conso, care se va extinde în perioada următoare, ne propunem să ne transformăm în principalul canal de comunicare şi de tranzacţionare între instituţiile financiare şi clienţii lor, actuali şi potenţiali”, a declarat Călin Fusu (foto), CEO Neogen şi noul administrator Conso Media Group.

Conso.ro este un important portal de comparaţii şi informaţii financiare pentru consumatori din România. Site-ul are peste 180.000 de utilizatori unici şi peste 700.000 afişări lunar. Conso.ro este un portal independent care nu este administrat sau deţinut de companii care desfăşoară şi activităţi de brokeraj de credite sau de companii în spatele cărora se afla bănci sau alte instituţii financiare. Serviciile oferite de Conso.ro sunt gratuite pentru consumatori.
Potrivit datelor Ministerului de Finanțe, compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 150.000 euro, într-o formulă de 3 salariați.

Compania Neogen a fost înfiinţată în anul 2000 şi s-a specializat pe dezvoltarea de business-uri de succes de tip marketplace în zona online, cele mai importante fiind BestJobs, Vivre, Clever Taxi (vândută între timp la Daimler) şi iTaxi. Investiţia în Conso.ro este prima din domeniul financiar.
Potrivit datelor Ministerului de Finanțe, compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 963.000 euro, cu o echipă de 31 de salariați. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.