Email:Ora : 12:49    Data : 04-06-2018 Domeniu: IT
OMNILOGIC devine distribuitor autorizat al AVAST SOFTWARE în România

Înfiinţată în 1988, Avast Software s-a transformat într-un gigant antivirus, numărul unu pe piaţa de securitate a consumatorilor, cu peste 400 milioane de utilizatori activi în întreaga lume. AVG este compania de securitate online care furnizează software şi servicii de vârf pentru a proteja dispozitive, date şi persoane. De la achiziţionarea AVG de anul trecut de către Avast, cele două companii au lucrat pentru a combina cele mai bune soluţii şi pentru a oferi partenerilor lor soluţii de securitate complete, unificate sub brandul Avast Business.

Au integrat tehnologiile proprii şi au lansat noi versiuni de CloudCare şi Managed Workplace pentru a-şi ajuta partenerii să vândă soluţii mai puternice şi să furnizeze servicii îmbunătăţite.

Portofoliul AVG Business oferă administrare IT, control și raportare, securitate integrată şi gestionarea dispozitivelor mobile, care simplifica şi protejează companiile.
Sprijinite de tehnologiile avansate de învăţare automată şi de tehnologiile de inteligenţă artificială, ofertele de securitate pentru Windows, Android și Mac oferite de Avast sunt furnizate de peste sute de milioane de endpoint-uri, făcându-l una dintre cele mai mari reţele de detectare a ameninţărilor din lume.

CRN a recunoscut Avast ca fiind unul dintre cei 20 cei mai buni furnizori de securitate pentru endpoint în lista să anuală de securitate pentru anul 2018. Această listă include cele mai inovatoare şi eficiente oferte de securitate pentru echipamentele endpoint care funcţionează pentru a proteja ecosistemele companiilor, întreprinderilor de tip SMB și ale consumatorilor de ameninţările în creştere a riscului cibernetic.

Portofoliul de consumatori al AVG cuprinde securitatea internetului, optimizarea performanțelor şi protecţia vieţii private şi a identităţii pentru dispozitive mobile şi desktopuri.

“IMM-urile au nevoie de o securitate puternică pentru a fi protejate de cele mai recente ameninţări. Trebuie să recunoaştem că peisajul ameninţărilor se schimbă şi trebuie să fim pregătiţi să oferim partenerilor noştri o soluţie viabilă. Considerăm că portofoliul Avast Software oferă soluţii personalizate care preiau complexitatea protejării afacerilor atât de expuse astăzi. Acesta ajuta companiile să monitorizeze şi să prevină încălcările de securitate, criminalitatea informatică, timpul de nefuncţionare şi pagubele care pot rezulta.” a declarat Vali Găitan (foto), Senior Sales Manager Omnilogic.Avast este lider mondial în produsele de securitate digitală. Cu peste 400 de milioane de utilizatori online, Avast oferă produse sub mărcile Avast și AVG care protejează oamenii de amenințările de pe internet și de peisajul amenințării IOT. Rețeaua companiei de detectare a amenințărilor este printre cele mai avansate din lume, folosind tehnologia de învățare mecanică și tehnologiile de inteligență artificială pentru a detecta și a opri amenințările în timp real.


Înfiinţată în 1992, Omnilogic – un important distribuitor IT&C cu valoare adăugată din România - a lansat în mod constant unele dintre tehnologiile de vârf din lume în România. Omnilogic este specializată nu numai în vânzarea de produse complexe IT&C, cu valoare adăugată, cum ar fi sisteme high-end, soluţii de stocare, software specializat, soluţii de telecomunicaţii şi reţelistică, ci a fost şi un pionier (începând din 2008) pe piaţa regională pentru servicii de tip Cloud cum ar fi IaaS (Infrastructure-as-a-Service), SaaS (Software-as-a-Service) şi AaaS (Applications-as-a-Service), toate livrate din propriu centru de date dedicat, certificat Tier-3 internaţional, situat în cadrul sediului său central din Bucureşti/Otopeni. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.