Email:Ora : 10:13    Data : 13-06-2018 Domeniu: Banci
Wirecard face parteneriat cu Visa pentru a dezvolta tehnologiile digitale pentru sectorul financiar-bancar

Compania germană Wirecard și Visa au anunțat săptămâna trecută că au semnat un parteneriat ce vizează o colaborare pentru realizarea unor noi produse în domeniul tehnologiilor digitale dedicate sectorului financiar - spune un comunicat citat de mobilepaymentstoday.com.

Wirecard menționează că prin combinarea propriei platforme digitale de plăți cu capabilitățile globale ale Visa va reuși să îmnunătățească procesul de emitere a cardurilor bancare, va crește gradul de acceptare digitală a cardurilor la plată de către comercianți și va furniza retialerilor instrumente de tip business anallytics ce vor contribui la ameliorarea experienței clienților”.

Wirecard a mai precizat că noul parteneriat cu Visa va permite acordarea unui sprijin mai eficient fintech-urilor și strat-up-urilor pentru a-și pune în valoare ideile privind produse destinate comerțului online, menite să genereze produse white-label și un stil de banking as-a-platform.

”Trăim o perioadă foarte interesantă pentru industria plăților globale, cu noi inovații succesive, care deschid noi căi de a plăti și a fi plătit. Noi credem cu tărie că această conjunctură este în avantajul consumatorilor și al comercianților”, a spus Suzan Kereere (foto), șef al serviciilor pentru comercianți al Visa Europa.

”Împreună cu Wirecard avem șansa să ușurăm accesul comercianților și al strat-up-urilor la capabilitățile schemei Visa și să sprijinim serviciile de plată de generație nouă”, s-a mai spus în comunicatul de presă. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.