Email:Ora : 09:15    Data : 22-06-2018 Domeniu: IT
Veeam Software se apropie, la nivel global, de un rulaj annual de 1 miliard de dolari

Veeam Software, un lider în dezvoltarea de soluții dedicate gestionării inteligente a datelor pentru afacerile bazate pe hiper accesibilitate (Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise), anunță că marchează cel de- al 39-lea trimestru consecutiv de creștere, cu 21% mai mult decât anul trecut. Per total, performanța financiară pentru anul 2017 a fost remarcabilă, cu venituri de 827 milioane de dolari.

Totodată, compania a semnat în 2017 mai multe contracte cu valoarea de 500.000 de dolari decât în ultimii șase ani la un loc. Această dezvoltare consistentă se datorează inovării continue. Compania atrage 133 de noi clienți de pe întreg mapamondul în fiecare zi și a înregistrat un Net promoter Score (NPS) (indice de satisfacție a clienților) de 73 – de 3,5 ori peste media industriei.

"Organizațiile de pe întreg globul se confruntă cu creșterea masivă a volumului de date (data sprawl), iar necesitatea de a asigura disponibilitatea datelor și a aplicațiilor într-un mediu complex multi-cloud este mai mare ca oricând", a declarat Peter McKay, Co-CEO și președinte al Veeam. "Veeam are în continuare un ritm de creștere de două cifre, în timp ce competitorii săi înregistrează un declin. Suntem lideri în asigurarea disponibilității pentru orice fel de aplicație, orice fel de date și în cadrul oricărui sistem cloud, iar până la finalul anului 2018 vom atinge o cifră de afaceri de 1 miliard de dolari.”

Cu o bază de aproape 300.000 de clienți și 55.400 de distribuitori, Veeam va atinge o cifră de afaceri de 1 miliard de dolari până la sfârșitul anului 2018.

Cel mai recent Net Promoter Score (NPS – indice de satisfacție a clienților) arată că Veeam este liderul industriei în ceea ce privește satisfacția clienților, obținând un scor de 73. Acest lucru poziționează Veeam înaintea unora dintre cele mai mari și mai respectate companii din lume în ceea ce privește satisfacția clienților, de 3,5 ori peste media industriei. Este al cincilea an consecutiv în care performanța Veeam a crescut mai rapid decât cea a industriei.

La nivel local, în România, Veeam a deschis un centru în București în 2015; echipa actuală numără peste 400 de angajați, iar compania intenționează să se extindă până la 500 de persoane până la sfârșitul anului 2018. Biroul din București este cea mai mare locație Veeam din Europa. Echipa este activă în sectoare precum vânzări, marketing, finanțe și suport tehnic și vine în întâmpinarea cerințelor clienților și partenerilor Veeam din întreaga lume.

„Modelul nostru de afaceri se bazează pe investiții menite să asigure dezvoltarea angajaților. Creșterea noastră de la an la an este alimentată de pasiunea și implicarea colegilor noștri și ne ajută să oferim cea mai bună experiență din piață pentru clienți. Ultimul scor NPS este o mărturie a angajamentului față de clienții și angajații noștri”, a declarat Andrei Romanescu (foto), director general al Centrului Veeam din București. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.