Email:Ora : 12:09    Data : 26-06-2018 Domeniu: IT
Signify anunță lansarea Philips Hue Sync

Signify, fostă Philips Lighting, un lider mondial în domeniul iluminatului, anunță lansarea globală a Philips Hue Sync, o aplicație gratuită ce permite sincronizarea perfectă a luminilor Philips Hue cu jocuri, video-uri și muzică. Noul software pentru divertisment funcționează împreună cu aplicația Philips Hue pe orice calculator cu Windows 10 sau macOS (Sierra și mai recent).

Philips Hue este ingredientul ideal care completează orice conținut de divertisment, fie că vorbim despre jocuri, filme sau muzică – oferind experienţe vizuale captivante, fără precedent.

"Din experiența noastră în dezvoltarea programelor pilot pentru divertisment, am redefinit modul în care iluminatul poate fi sincronizat cu jocuri, muzică și video pentru a-i captiva pe oameni. Hue Sync oferă o modalitate unică de a sincroniza rapid efectele luminii cu conținutul vizual. Colaborând cu jucătorii cheie din industria de divertisment am mers și mai departe. Video-ul formației DCappella de la Disney, ”Immortals”, demonstrează sincronizarea perfectă dintre video-ul plin de culoare și capacitatea de imersiune a lui Hue Sync", a declarat Jasper Vervoort, Head of Marketing and Product Management, Home Systems and Luminaires în cadrul Signify.

Signify a colaborat cu Disney Music Group pentru a prezenta Philips Hue Sync cu aşteptatul video al formaţiei DCappella.
Formația cântă piesa ”Immortals”, de pe coloana sonoră a filmului animat de la Disney, câștigător al premiului Oscar, ”Big Hero 6”. Ca parte a colaborării, fanii se pot delecta cu noul video, experimentându-l la 360 de grade.

"Suntem încântați să colaborăm cu echipa care lucrează la Philips Hue Sync pentru acest video în 360 de grade, ceea ce dovedeşte angajamentul nostru de a duce conținutul video muzical la un nou nivel. Această tehnologie sporește spectrul culorilor vibrante din vedeoclipul ”Immortals” al formaţiei DCappella și insuflă viață vocilor lor uluitoare într-un experiment senzorial incredibil, ce este disponibil de azi și în casele fanilor", a declarat Rob Souriall, Vice President Global Partnership Marketing în cadrul Disney Music Group.

Panoul de comandă a aplicației este proiectat pentru uz zilnic. După selectarea modului audio, video sau gaming, se pot sincroniza luminile cu conținutul de divertisment de pe calculator, cu o singură apăsare de buton.

Oferind diferite opțiuni de personalizare, Philips Hue Sync este conceput astfel încât experiența oferită de lumină să întrunească preferințele personale ale tuturor. Presupunând că nu aveți nevoie întotdeauna de același nivel de imersiune spaţială, software-ul oferă posibilitatea de a schimba nivelele de luminozitate și viteza cu care se schimbă luminile. Puteți alege între Discret, Moderat, Puternic și Intens. Pentru audio, Philips Hue Sync oferă alte nuanţe care se potrivesc bine cu diferitele genuri muzicale. De exemplu, culorile pastel discrete merg bine cu piesele ambientale, iar tonurile mai intense, mai îndrăznețe se potrivesc cu muzica rock și dance.

Philips Hue Sync poate fi utilizat de pe calculator, laptop și televizor, redând conținutul ce rulează pe calculator via AirPlay pe un Apple TV, Google Chromecast, Miracast și HDMI.

Signify este lider global în domeniul iluminatului pentru piaţa profesională şi de consum şi al iluminatului care utilizează Internetul Lucrurilor. Cu vânzări de peste 7 miliarde de EUR în 2017, Signify are o echipă de aproximativ 32.000 de angajați în peste 70 de țări.

Philips Hue este sistemul de iluminat conectat pentru locuinţe de top la nivel mondial, fiind alcătuit din becuri, lămpi, benzi, spoturi şi întrerupătoare. În prezent, există peste 750 aplicații terțe pentru Philips Hue. Sistemul transformă felul în care se folosește lumina în și pe lângă casă pentru a stimula simțurile oamenilor, a le lumina clipele frumoase și a-i ajuta să-și găsească relaxarea atunci când sunt departe de casă. De la lansarea Philips Hue în octombrie 2012, Signify a încurajat alte companii să dezvolte dispozitive, aplicații și sisteme care să inter-opereze cu sistemul. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.