Email:Ora : 13:54    Data : 13-07-2018 Domeniu: IT
Provision și Boldon James anunţă un nou parteneriat în domeniul securităţii informaţiei pentru România și Rep. Moldova

Provision Software Division, un lider al pieţei de securitate a informaţiei din România şi furnizor de servicii profesionale, anunţă încheierea unui parteneriat cu Boldon James (divizia de securitate a informaţiilor a grupului QinetiQ), lider mondial pentru soluţiile de clasificare a datelor şi pentru cele de transmitere de email-uri securizate cu certificare militară, în vederea distribuţiei suitelor Classifier reseller-ilor şi clienţilor din România şi Republica Moldova.

Fondat în 1997, Provision este un distribuitor cu valoare adăugată, ce oferă atât o gamă largă de soluţii de securitate a informaţiilor cât şi servicii profesionale. În urma acestui contract, Provision va aduce Boldon James în Europa de Est oferind suitele Classifier pieţelor cheie şi sprijinind în acelaşi timp resellerii cu training-uri tehnice şi suport de marketing.

„Suntem încântaţi să oferim partenerilor noştri o ofertă cât mai variată de soluţii de securitate a informaţiilor, care să răspundă cererilor tot mai mari de soluţii pentru asigurarea conformităţii GDPR, sau pur şi simplu nevoii de automatizare a procesului de clasificare a datelor.  Provision cauta să încheie parteneriate de lungă durată cu companii care oferă soluţii inovative şi cu o echipă de suport foarte solidă. Bolton James a dovedit că îndeplineşte aceste cerinţe, astfel ca într-o perioadă relativ scurtă am finalizat un proiect şi avem mai multe oportunităţi deschise.” a declarat Dan Fleschiu (foto), Director, Technologies & Solutions la compania Provision Software Division

Mihaela Ştefănescu, Director Adjunct al Departamentului de Comerţ Internaţional, Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, comentează: “Sunt bucuroasă că am ajutat la realizarea acestui parteneriat dintre Boldon James şi Provision. Soluţiile de clasificare a datelor de la Boldon James se integrează foarte bine cu soluţiile de protejare a informaţiilor promovate de Provision. Echipele comerciale din cadrul ambasadelor britanice din întreaga lume doresc să sprijine companiile britanice interesate să intre pe pieţele noastre. Există oportunităţi pentru aceste companii care trebuie fructificate iar noi suntem alături de ei şi îi sprijinim în acest sens. Urez celor două companii, Provision şi Boldon James, mult succes!”

“Sunt absolut încântat să lucrez cu Provision. Adăugarea soluţiilor Classifier de la Boldon James în cadrul portofoliului larg de tehnologii complementare de securitate a informaţiilor îi dă companiei Provision posibilitatea să ofere partenerilor şi clienţilor propuneri valoroase în ceea ce priveşte securizarea datelor. Soluţiile Boldon James protejează o gamă largă de date versatile oferind clienţilor indepententa, flexibilitatea şi puterea de a aduce schimpari tangibile afacerii.  Parteneriatul cu Provision reprezintă o rampă de lansare pentru creşterea afacerii Boldon James în Europa de Est şi demonstrează angajamentul nostru de a sprijinii clienţii şi partenerii din regiune.” afirma Luke Shutler, EMEA Channel Director la Boldon James.

De peste 30 de ani, Boldon James a ajutat organizaţiile să-şi protejeze datele sensible. Oferă cele mai bune soluţii de clasificare a datelor şi de transmitere de email-uri securizate cu certificare militară, sunstinute de consultanţă ofertita de experţi în domeniu şi de partener pentru a livra ecosisteme puternice de securitate a datelor. Bolton James este parte a grupului QinetiQ.

Provision Software Division este o companie înfiinţată în 1997 ca o investiţie privată, cu capital integral românesc. Provision este un distribuitor cu valoare adăugată ce oferă partenerilor cele mai importante tehnologii, soluţii şi servicii profesionale aferente ariilor de securitate, networking şi virtualizare. Valoarea adăugată business-ului de distribuţie consta în susţinerea proactivă acordată partenerilor şi clienţilor finali printr-o infrastructură de asistenţă tehnică, furnizată de o echipă de experţi certificaţi pe tehnologii. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.