Email:Ora : 10:03    Data : 17-07-2018 Domeniu: IT
Bento oferă Bento Cloud Services

Bento, companie românească cu peste 10 ani de experienţă în livrarea de servicii de externalizare IT şi servicii Cloud, oferă prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanţă, implementare şi migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piaţă, ca Microsoft Azure sau Amazon.

Bento Cloud Services au fost dezvoltate şi perfecţionate în ultimii 10 ani, pentru a acoperi gamă largă de servicii de consultanţă, implementare şi migrare, necesare trecerii de la o infrastructură tradiţională spre o soluţie cloud. Serviciile sunt dedicate companiilor care nu deţin expertiza necesară în administrarea serviciilor cloud dar care au nevoie de disponibilitate garantată, protecţie şi securitate crescută a datelor.

În prezent, serviciile Cloud Computing oferă avantaje financiare semnificative companiilor care au nevoie de putere de procesare suplimentară pe perioade limitate de timp, «time to market» scăzut, de disponibilitate garantată a datelor prin redundanță completă la nivel de alimentare cu energie electrică şi climatizare, echipamente de reţea şi conectivitate, replicare a datelor în diferite zone geografice dar şi de securitate de top, prin criptarea datelor. Provizionarea corectă şi rapidă a resurselor IT necesare la un anumit moment este mult mai facilă, plata realizându-se lunar sau anual, lucru care permite utilizatorilor menţinerea controlului asupra bugetului şi asupra infrastructurii IT administrate.

“Prin intermediul portofoliului de servicii cloud livrate de Bento, a expertizei şi competențelor dobândinte de-a lungul timpului, ne-am dorit să oferim clienţilor noştri o alternativă rapidă prin intermediul căreia să îşi poată atinge obiectivele prin simpla înlocuire a modelului tradiţional de infrastructură IT cu cel în cloud, dar şi convingerea că datele lor vor fi în deplină siguranţă”, declară Radu Scarlat (foto), General Manager, Bento România.

Astfel, clienţii, alături de specialiştii Bento, pot defini strategia de migrare potrivită prin auditarea infrastructurii informatice existente, prin înţelegerea tipurilor de date procesate dar şi prin analiza proceselor curente, pentru a creşte competitivitatea şi flexibilitatea afacerii lor.

Pentru că migrarea în cloud este o acţiune complexă, specialiştii Bento pun la dispoziţia clienţilor săi strategii de migrare personalizate fiecărui model de business. “Lift and shift” presupune maparea şi migrarea arhitecturii curente în cloud, asigurând o tranziţie cu implicaţii minime asupra business-ului. Astfel, clienţii pot beneficia de toate avantajele platformelor de cloud propuse (compliance cu standarde precum ISO 270001 / HIPAA, disponibilitate, securitate şi protecţie a datelor) într-un interval scurt de timp şi fără remodelarea serviciilor de business.
“Migrarea de tip PaaS pe platforme dedicate Microsoft Azure sau Amazon AWS, presupune o analiză mai detaliată asupra aplicaţiilor de business oferite de mediul IT şi remodelarea acestora în vederea migrării către resurse specifice PaaS.

“Alegerea unei platforme cloud puternice, ca Microsoft Azure, ne permite să livrăm, la rândul nostru clienţilor, servicii cloud de top, care să se integreze perfect cu arhitecturile existente şi care să ofere flexibilitate în alocarea resurselor, disponibilitate garantată contractual, securitate prin replicarea datelor în locaţii diferite şi conformitate cu standardele în vigoare”, declară Andrei Cupaciu, Business Development Director, Bento România.

Pentru că drumul către cloud este diferit de la o companie la alta, iar serviciile trebuie să fie adaptate în concordanţă, existenţa unui portofoliu complet de servicii cloud este necesar pentru a răspunde rapid şi eficient nevoilor clienţilor. Astfel, Bento, cu peste 10 ani de experienţă în administrarea şi implementarea de infrastructuri cloud, îşi ajută clienţii să transforme cheltuielile de capital în cheltuieli operaţionale, să îşi protejeze serviciile critice din cadrul companiei prin coordonarea replicării şi recuperării automate a datelor în locaţii secundare, pe scurt, să aibă mai puţine griji şi să beneficieze de mai multă disponibilitate şi securitate a resurselor IT.

Bento este partener Microsoft Silver Partner şi deţine competentele Cloud Productivity şi Cloud Platform, având expertiza necesară pentru implementarea de soluţii în cloud şi competente în cele mai moderne tehnologii cloud existente în piaţă. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.