Email:Ora : 09:47    Data : 25-07-2018 Domeniu: IT
Konica Minolta obține Certificare Fogra pentru seria de echipamente AccurioPress C3080 și C6100

Echipamentele Konica Minolta. AccurioPress C3080 și C6100 au obținut certificarea FograCert, pentru validarea sistemelor de printare (Validation Printing System – VPS). Sistemele de printare digitală color, de mare viteză, oferă imaginii o calitate și consistență ridicată. Astfel, au finalizat cu succes o serie de teste si au câștigat premiul Institutului de Cercetări pentru tehnologii media Fogra, din Germania.

Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager, Production Printing Group, declară: ”Certificarea Fogra reflectă feedbackul pe care îl primim de la clienți cu privire la caracteristicile fantastice și productivitatea oferite de sistemele de printare digitală - AccurioPress C3080 și C6100. Acest lucru evidențiază faptul că îmbunătățirile aduse acestor sisteme îndeplinesc cele mai înalte standarde industriale, oferind clienților noștri încă o asigurare a calității prin productivitate, fiabilitate și consistența imprimării de nivel mondial pentru care Konica Minolta este renumită.’’

Institutul de Cercetare pentru Tehnologii Media - Fogra a concluzionat că seria de sisteme de tipar digital de la Konica Minolta – AccurioPress C3080 și C6100, ”au îndeplinit cu succes toate criteriile acestui program în configurațiile testate”. Acum, sistemele sunt certificate atunci când rulează controlerele opționale EFI Fiery, CREO sau Konica Minolta.

Sistemele Konica Minolta AccurioPress C3080 și C6100 au fost testate cu o serie de configurații și condiții de imprimare pentru o gamă largă de însușiri. Acestea includ conformitatea PDF/X, verificarea substratului de culoare, luciu și fluorescență, precizia culorii, uniformitatea, permanența și rezistența la lumină. Echipamentele au fost supuse, de asemenea, unor teste de verificare a decolorării, a repetabilității atât pe termen lung cât și pe termen scurt, a rezistenței la frecare, a limitelor de reproducere a tonurilor de culoare, a înregistrării imaginilor și a informațiilor oferite despre putere.

Cu o viteză de imprimare de 81 ppm color și monocrom, seria AccurioPress C3080 permite furnizorilor de print să creeze mai multe oportunități de afaceri prin flexibilitatea sporită a suportului media și a unei game largi de aplicații digitale esențiale pentru imprimare.

Seria AccurioPress C6100 este disponibilă în variantele C6085 - cu 85 ppm, color și monocrom, și C6100 - cu 100 ppm, color și monocrom. Aceasta serie rapidă și flexibilă a fost creată pentru operațiuni de tipar digital care oferă volume mari, repetitive.

Ambele serii au integrată soluția Color Care. Acest soft ajută la depășirea unor situații de criză în tiparul digital, precum reducerea timpului de imprimare față-verso, oferă o gamă extinsă de culori și setări complexe pentru suportul media.

Obiectivul Institutului Fogra de Cercetare pentru Tehnologii Media (Fogra Forschungsinstitut fur Medientechnologien e.V) este de a promova cele mai înalte standarde de calitate privind procesul de tipărire și cele mai moderne tehnologii în domeniile de cercetare și dezvoltare.

Asociația are propriul institut, cu o echipă formată din aproximativ 50 de membri, printre care se numără chimiști, fizicieni și ingineri. Fogra are aproximativ 800 de membri, dintre care două treimi activează în domeniile de artă grafică, de la prepress până la legătorie, iar cealaltă treime este alcătuită din furnizori. O treime din membrii Fogra sunt stabiliți în afara Germaniei. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.