Email:Ora : 10:10    Data : 26-07-2018 Domeniu: IT
Epson obține certificarea ISO/IEC 15408 IT pentru gama de multifuncționale de mare viteză cu jet de cerneală

Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii, a obținut certificarea ISO/IEC 15408 pentru conformitate cu standardul internațional IEEE 2600.2-2009. Certificarea a fost oferită pentru gama de multifuncționale cu jet de cerneală cu cap liniar WorkForce Enterprise (MFPs), care include modelele WF-C20590, WF-C20590a, WF-C17590 și WF-C17590a.

IEEE 2600.2-2009 este un standard internațional ce specifică informații privind criterii de securitate pentru multifuncționale. Securitatea în ceea ce privește astfel de echipamente poate fi semnificativ îmbunătățită prin oferirea de funcționalități de securitate conform standardelor, cum ar fi identificarea și autorizarea utilizatorului, controlul accesului, suprascrierea datelor existente, protecția rețelei, managementul securității, auto-testare și istoricul de logare.

ISO/IEC 15408, denumit și Criteriu Comun (CC), reprezintă, totodată, un standard internațional destinat evaluării independente și obiective a măsurilor de securitate pentru produse și sisteme IT, având scopul de a stabili care dintre acestea sunt realizate și implementate în conformitate cu acest standard.

Epson pune la dispoziția clienților săi produse ce oferă o securitate ridicată a informației, alături de performanță și moduri de utilizare de neegalat.

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 80.000 de angajaţi în 86 de companii din întreaga lume.

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1,7 miliarde de euro. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.