Email:Ora : 12:11    Data : 24-08-2018 Domeniu: IT
Veracomp a devenit Centru Autorizat de Training Fortinet în România

Veracomp, unul dintre cei mai importanți distribuitori de soluții IT și Master Distributor Fortinet în România, este începând cu luna august Fortinet Authorized Training Center (ATC). În calitate de Centru de Training Autorizat, Veracomp va putea furniza partenerilor săi aceleași materiale de curs și același standard de instruire oferit de orice alt centru ATC Fortinet din lume.

“Veracomp are o istorie și o experiență bogată în proiecte și implementări de soluții Fortinet în România. De 11 ani distribuim soluțiile Fortinet de securitate cibernetică, iar acum – în calitate de Centru de Training Autorizat – vom putea furniza partenerilor noștri și beneficiarilor acestora servicii de training autorizat. Transferul de know-how a fost dintotdeauna o prioritate pentru Veracomp; obținerea statutului de Authorized Training Center reprezintă, ca atare, o concretizare formală a eforturilor noastre de a ne susține partenerii cu un nivel superior de expertiză tehnică”, afirmă Bogdan Sârbu, Business Development Manager Fortinet, Veracomp.

Fortinet este, în prezent, lider în Romania pe segmentul soluțiilor de cybersecurity, cu un număr impresionant de implementări în cadrul organizațiilor și companiilor din România.

Statutul ATC este acordat de către Fortinet în mod selectiv și presupune îndeplinirea unor condiții stricte legate atât de pregatirea personalului tehnic specializat, cât și de dotările tehnice necesare.

Programul complet de certificare Fortinet Network Security Expert (NSE) este proiectat pe 8 nivele distincte și are rolul de a oferi partenerilor și utilizatorilor soluțiilor Fortinet un nivel superior de expertiză, întelegere și utilizare a soluțiilor de securitate Fortinet.

Pentru specialiștii IT, certificările Fortinet reprezintă un titlu de diferențiere în contextul unei piețe de resurse umane care apreciază în mod deosebit expertiza tehnică și supraspecializarea.

“Cursurile de instruire Fortinet au rolul de a asigura implementarea și exploatarea optimă a capabilităților furnizate de soluțiile de securitate Fortinet și oferă partenerilor și utilizatorilor un avantaj competitiv semnificativ. O primă sesiune de certificare este deja planificată pentru a doua parte a lunii septembrie și intenționăm ca în viitor să susținem astfel de cursuri cu o frecvență trimestrială,” completează Bogdan Sarbu, BDM Fortinet în cadrul Veracomp.

Fortinet este în prezent unul dintre cei mai puternici producători mondiali de soluții de securitate cibernetică, iar Veracomp este Master Distributor Fortinet în Romania.

Veracomp Europe a fost înființat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu prezență la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, servicii de suport tehnic, presales și educațional. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.