Email:Ora : 12:33    Data : 03-09-2018 Domeniu: IT
Anca Fotache este noul Director al diviziei de Service Delivery pentru Stefanini EMEA

Anca Fotache (foto) preia conducerea diviziei de Service Delivery pentru regiunea EMEA în cadrul companiei de soluții IT Stefanini, înlocuind-o astfel pe Andreea Stănescu, care a ocupat această funcție timp de 7 ani. Anca Fotache s-a alăturat echipei Stefanini România în urmă cu mai bine de 4 ani, întâi pe poziția de Service Desk Manager, apoi pe cea de Senior Operations Delivery Manager. În urmă cu 7 luni, Anca a fost promovată într-o poziție regională, cea de ITO Delivery Director pentru Stefanini EMEA.

”În toți acești ani de când este alături de noi, Anca și-a demonstrat întotdeauna abilitățile de lider, făcând față cu succes provocărilor locale și regionale”, spune Olga Botușan, HR Director pentru regiunea EMEA în cadrul Stefanini. ”Adăugând la acestea și cei peste 12 ani de experiență solidă in management pe care îi are, Anca este alegerea cea mai firească pentru a prelua atribuțiile de Director al Diviziei Service Delivery pentru regiunea EMEA”.

Din această funcție, Anca va fi responsabilă de livrarea serviciilor de suport IT - service desk și infrastructură - în Europa, prin centrele de servicii ale companiei din România, Polonia, Belgia și Republica Moldova.

Anca este absolventă a Facultății de Filosofie din cadrul Universității București și este pasionată de lectură.

”Mă bucur și este o mândrie pentru mine să mă alătur colegilor mei din România care ocupă funcții regionale”, spune Anca Fotache. ”Îmi doresc să duc mai departe eforturile Andreei și ale întregii echipe în procesul de transformare și digitalizare a companiei.”

După 7 ani de succes alături de Stefanini, Andreea Stănescu va părăsi de la 1 octombrie compania pentru a se dedica altor proiecte, atât în sfera personală, cât și în cea profesională.

”Andreea Stănescu a fost un om cheie pentru compania noastră și un model pentru toți colegii noștri care au lucrat cu ea, datorită profesionalismului, hotărârii și spiritului ei întreprinzător”, spune Olga Botușan. ”Sub conducerea ei, echipa de Service Delivery din întreaga regiune EMEA a contribuit semnificativ la creșterea companiei noastre în regiune. Implicarea Andreei în numeroase inițiative cheie a fost esențială pentru succesul nostru din ultimii ani”.

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Aceasta are o prezență directă în 40 de țări, prin cele 73 de birouri din întreaga lume și un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții provin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.