Email:Ora : 10:24    Data : 21-09-2018 Domeniu: IT
Soluție IPTV implementată de Intracom Telecom și COMATEC Ally într-un un complex rezidențial din Arabia Saudită

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții, activând în România prin Intrarom, a anunțat că, in parteneriat cu COMATEC, va demara implementarea unei soluții IPTV într-un complex de lux din Regatul Arabiei Saudite.

Implementarea acestei soluții se bazează pe soluția fs | cdn Anywhere IPTV & OTT a Intracom Telecom, platformă premiată ce permite furnizarea de conținut video de înaltă calitate pentru televizoare și dispozitive inteligente, în timp ce partenerii au în plan ca în viitorul apropiat să introducă și servicii interactive suplimentare, cum ar fi network DVR și Restart TV.

COMATEC, având o experiență demonstrată și matură atât în domeniul construcțiilor, cât și în cel al telecomunicațiilor, este un antreprenor modern din Regatul Arabiei Saudite, orientat să exploreze implementarea unor noi oportunități tehnologice, cum ar fi serviciile de conținut IPTV și Over The Top (OTT) pentru piața de complexuri rezidentiale și pentru cea hotelieră, aflate în continuă creștere. Atât COMATEC, cât și Intracom Telecom, au agreat să colaboreze strategic pentru a adresa domeniul hotelier în Regatul Arabiei Saudite și în regiunea Orientului Mijlociu, în general.

Rad Marji, Director General al COMATEC, a declarat: "Lista de implementări la nivel global a platformei fs | cdn ™ Anywhere și usurinta de extindere a capacitatii acesteia a jucat un rol cheie în procesul de luare a deciziilor. De-a lungul întregului proces, am evaluat atat agilitatea in afaceri a Intracom Telecom, cat si referintele si capabilitatile lor in domeniul tehnologic care completează perfect strategia noastră de creștere și inovare în Regatul Arabiei Saudite ".

"În cadrul Intracom Telecom suntem încântați de cooperarea cu COMATEC", a declarat Sotiris Bithas (foto), Director de Marketing al Departamentului Telco Software Business Intracom Telecom, adăugând că "Platforma noastră IPTV / OTT a fost implementata cu succes in peste 40 de companii operatori Telco & Cablu din SUA și Europa. Așteptăm cu nerăbdare sa abordam împreună cu COMATEC provocarea de a raspunde necesităților serviciilor de conținut video digital din piața emergentă și în continuă creștere a sectorului hotelier din Arabia Saudita ".

COMATEC face parte din grupul RAR (Rashed Abd Al Rahman Al Rashed Sons Group), înființat în 2006 în Arabia Saudită. Este o companie specializată în execuția și managementul proiectelor de telecomunicații și construcții. COMATEC cu experiența demonstrata și matura atât în domeniul construcțiilor, cât și al telecomunicațiilor este una dintre companiile care vă pot oferi serviciile potrivite atunci când investiția dumneavoastra vizează construirea de clădiri moderne și inteligente cu tehnologii și facilități încorporate.

Intracom Telecom este un vendor global de sisteme si soluții de telecomunicații care activează de peste 40 de ani pe piață. Compania a devenit un punct de referință in domeniului accesului fix wireless și inovează în domeniul 5G/4G wireless fronthaul, backhaul-ul si small-cell SON backhaul. Oferă un portofoliu cuprinzător de soluții software și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se pe IoT, SDN / NFV, Big Data analytics & informații bazate pe date și soluții Smart City.
Se adresează, de asemenea, industriei de Energie & Utilitități, punând accentul pe contorizarea inteligentă și soluții IT complete. Filialele sale sunt prezente în Europa, Rusia / CSI, Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.