Email:Ora : 13:21    Data : 26-09-2018 Domeniu: IT
Kaspersky Security Cloud, un nou serviciu adaptiv în suita de soluții antimalware Kaspersky Lab

În contextul în care pericolele și complexitatea în creștere a mediului digital creează fenomenul de stres cibernetic, Kaspersky Lab și-a actualizat principala gamă de soluții pentru utilizatorii individuali. Aceasta a fost creată pentru protecția a tot ce contează pentru ei – viață privată, bani, amintiri, liniștea sufletească a celor dragi.

Produsele de bază ale companiei – Kaspersky Free și Kaspersky AntiVirus – au primit noi funcții pentru a proteja utilizatorii împotriva celor mai noi și mai complexe amenințări cibernetice. De asemenea, s-au făcut îmbunătățiri în ceea ce privește performanțele soluțiilor premium, Kaspersky Internet Security și Kaspersky Total Security. Cea mai importantă schimbare este apariția unui produs nou: un serviciu adaptativ, denumit Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky Lab și-a actualizat setul cheie de soluții pentru utilizatorii individuali, create pentru a proteja tot ce este important pentru ei – intimitate, bani, amintiri, pe cei dragi – în afară de protecția împotriva atacurilor cibernetice. Kaspersky Free și Kaspersky Anti-Virus au primit funcții suplimentare pentru a proteja utilizatorii împotriva celor mai noi și mai complexe amenințări cibernetice. De asemenea, există îmbunătățiri în ceea ce privește performanța, ușurința configurării și eficiența detecției și în produsele premium - Kaspersky Internet Security și Kaspersky Total Security.

Comportamentul online al oamenilor este diferit, ceea ce creează individualități digitale unice, similare cu viața reală. De aceea, experții Kaspersky Lab au inventat și au patentat tehnologia de protecție adaptativă. Kaspersky Security Cloud îmbină cele mai bune elemente din soluțiile emblematice, inclusiv protecția de top împotriva amenințărilor cibernetice și diferite „scenarii”.

Adaptivitatea înseamnă că serviciul oferă protecție exact atunci când este nevoie, în funcție de comportamentul individual și dispozitivul folosit.

Kaspersky Security Cloud funcționează pe baza unui structuri unice de tip „servicii de securitate” . Este „anexat” nu dispozitivului, ci posesorului, prin intermediul portalului My Kaspersky. Ceea ce diferențiază, însă, soluția este faptul că, având setările adecvate, produsul se comportă ca un „consultant” care îți spune prompt ce să faci pentru a avea conexiune, atunci când ai mai mare nevoie, sau cum să îți protejezi datele personale când apare un pericol.

„Atunci când am gândit noile generații de produse, am fost ghidați de dorința de a crea un serviciu care ar putea să ofere protecția potrivită, la timpul potrivit”, spune Bogdan Pismicenco (foto), Territory Sales Manager România, Bulgaria și Republica Moldova, Kaspersky Lab.

„Lumea digitală a devenit la fel de importantă ca cea fizică și ne oferă chiar motive de stres, la fel ca cea reală: prea multe parole de ținut minte sau teama că am putea fi victimele unei breșe de date și că ne vom pierde banii, informațiile personale sau chiar locul de muncă. Noi credem că fiecare utilizator are nevoie de o protecție specială, care să se potrivească cu stilul său de viață digitală și că acesta este viitorul soluțiilor de securitate. Kaspersky Security Cloud este primul pas al nostru către acest viitor.”

Kaspersky Security Cloud este disponibil în trei versiuni. Versiunea gratuită are un număr limitat, se aplică unui sigur cont și unui număr de trei dispozitive. Versiunea Personal oferă toate funcțiile disponibile pentru un singur cont și cinci dispozitive. Versiunea Family acoperă până la 20 de conturi și 20 de dispozitive. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.