Email:Ora : 08:22    Data : 26-10-2018 Domeniu: IT
Taxify s-a lansat și în Timișoara, al treilea oraș din România

Taxify, cea mai mare platformă europeană de ride-hailing, își lansează serviciul în Timișoara, al treilea oraș din România unde va fi disponibilă. Compania se extinde rapid pe piața locală, după București, unde Taxify funcționează din 2016, și Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018.

Lansarea este marcată de reduceri de până la 50% pentru pasageri. De asemenea, Taxify va continua să perceapă comisioane reduse șoferilor parteneri, în concordanță cu strategia companiei de a oferi câștiguri mari acestora. Comisionul perceput în Timișoara va fi de 20%, semnificativ mai mic față de cel al serviciilor similare.
Pentru a sărbători lansarea, comisionul perceput luna aceasta în Timișoara este de doar 10%, ceea ce înseamnă câștiguri cu 20% mai mari pentru șoferii parteneri. Sute de șoferi s-au înscris în platformă până acum.

“Viziunea Taxify este una simplă: șoferi fericiți înseamnă pasageri mulțumiți. De aceea, comisioanele sunt mai mici decât cele percepute de alte aplicații”, spune Mihai Florea (foto), Country Manager Taxify România

“Dorim să facem transportul urban mai ușor, rapid și la îndemâna unui număr cât mai mare de persoane din toată lumea. Lansarea din Timișoara este un nou pas din acest plan. Deja în al treilea oraș din România, vom continua să ne extindem și să ajutăm cât mai multe persoane să călătorească cât mai ușor”, a adăugat Mihai.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global în 25 de țări. Compania a primit de curând o investiție în valoare de 175 milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

Taxify este disponibilă pentru iOS și Android.

Taxify este o platformă europeană de ride-hailing ce conectează milioane de pasageri și șoferi parteneri din întreaga lume pentru a face călătoriile mai ușoare, mai rapide și mai convenabile.
Înființată de Markus Villig, Taxify s-a lansat în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistrați în peste 25 de țări din lume. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.