Email:Ora : 13:38    Data : 31-10-2018 Domeniu: IT
Compania românească Druid a câștigat la Londra două premii în cadrul evenimentului UiPathForward EMEA

Organizat la Londra de către UiPath, pe 29 şi 30 Octombrie, evenimentul UiPathForward EMEA s-a aflat la cea de a doua ediţie, reunind specialişti din întreaga lume, implicaţi în Robotic Process Automation (RPA). Într-o competiţie cu 1.000 de participanţi, proiectul “Chatbot-RPA Integration” realizat de către compania românească Druid, a fost apreciat de către un juriu extern format din executivi de la GE Digital, ExxonMobil, Orange şi Optum cu Premiul 2 la Global Hackaton şi Premiul “Best Connector”.

Aceasta recunoaştere este încă o dovadă că IT-ul românesc este capabil să fie în primele rânduri ale inovării tehnologice.

Specialiştii Druid, prin intermediul integrării chatbot-RPA înscrise în hackatonul global PowerUpAutomation susţinut de UiPath, au creat capacităţi conversaţionale pentru roboţii UiPath, respectiv au adăugat servicii cognitive chatbot-ilor Druid, totul într-un parcurs automat, fără intervenţie umană.

Dragoş Metea, Directorul General Druid, a oferit detalii despre proiect cu ocazia festivităţii de decernare a premiilor: “în cadrul integrării chatbot-RPA înscrise în hackatonul global PowerUpAutomation, conversaţiile sunt configurate cu Conversation Designer în platformă Druid. Codul nu este necesar, discuţiile cu chatbot-ii sunt posibile în paginile Intranet, pe pagini dedicate chatbot-ilor, pe Skype for Business, pe Skype, Slack sau în Facebook. Echipa noastră a dezvoltat proiectul în pachete pre-configurate, soluţii complete cu setări chatbot şi RPA pentru domenii ca Resurse Umane, Financiar, Suport Clienţi, Vânzări, Managementul Contractelor, sau Management de Proiecte. Scopul eforturilor Druid este unul singur: creşterea productivităţii angajaţilor firmelor client prin automatizarea proceselor repetitive”.

Mai mult, Dragoş Metea şi-a exprimat satisfacţia pentru recunoaşterea primită din partea juriului şi a adăugat ca “soluţia Druid s-a potrivit perfect în cadrul general al hackatonului global PowerUpAutomation organizat de UiPath, o platformă în care pasionaţii de automatizare au avut ocazia să creeze componente reutilizabile open source cu UiPath Studio”.

Bazată în Bucureşti, Druid este o companie start-up fondată de către Liviu Drăgan. Firma aduce împreună specialişti cu experienţă în crearea de soluţii IT pentru corporaţii şi IMM-uri. În mai puţin de 6 luni, aceştia au realizat o platformă de chatboti de tip “no-code”, un loc în care oricine poate proiectă, dezvoltă şi lansa asistenţi virtuali (Virtual Enterprise Assistants – VEA), capabili de a se integra cu sitemele de afaceri existenţe: Dynamics 365, SQL Server, REST/SOAP Web services/APIs, UiPath, precum şi cu multe altele.

“Druizii” creaţi în Bucureşti sunt antrenaţi deja cu abilităţi pentru diverse industrii (financiar-bancar, medical, etc.) şi procese (resurse umane, vânzări, self-service). 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.