Email:Ora : 12:18    Data : 20-11-2018 Domeniu: Banci
How To Web a lansat “Fintech Innovators 2018”

How To Web a lansat “Fintech Innovators 2018”, raport realizat cu sprijinul UniCredit Bank şi lansat în cadrul secțiunii Consumer Fintech Revolution de pe scena principală a Conferinței. Raportul include o privire de ansamblu asupra segmentului fintech din Romania și un index de startupuri prezentate în detaliu. Cele 20 de startupuri au fost selectate pe baza reputației pe care o au pe piață și a succesului integrării lor cu produsele bancare deja disponibile.

“Noi percepem segmentul fintech ca pe o oportunitate în primul rând, și am început deja o serie de proiecte în această direcție, atât la nivelul Grupului, cât și în România. Scopul procesului de transformare digitală pe care îl parcurgem este de a crește eficienţa operațiunilor și, mai important de atât, de a îmbunătăți experiența clienților, venind în întâmpinarea nevoilor lor în continuă schimbare. În acest context, suntem încântați să inițiem și să dezvoltăm împreună cu How to Web primul raport care include cele mai importante 20 de companii fintech din România, un raport care să ofere o perspectivă clară asupra ecosistemului fintech local”, a declarat Răsvan Radu (foto), CEO, UniCredit Bank.

Aflate la intersecția dintre tehnologie și serviciile financiare, startupurile de fintech își folosesc atu-urile în relația de cooperare cu instituțiile financiare clasice: agilitatea și rapiditatea execuției, centrarea pe nevoile clienților care sunt din ce în ce mai orientați către tehnologie și accesibilitate. La rândul lor, în încercarea de a se adapta la aceste noi cerințe din partea utilizatorilor, instituțiile financiare se confruntă cu o serie de provocări, precum necesitatea implementării rapide a produselor bancare, gestionarea inovației și a schimbărilor produse de adoptarea noilor tehnologii și identificarea partenerilor potriviți pentru aceste implementări.

Raportul “Fintech Innovators 2018” este disponibil spre consultare la adresa www.howtoweb.co/future-fintech-stars

How to Web 2018 este organizat cu în parteneriat cu Bitdefender, UniCredit România și Fitbit, cu sprijinul UiPath, KPMG, DLA Piper, European Investment Fund, Gecad, Orange Fab, Elrond, CleverBridge, Metro Systems, F64 și Adobe România.

How to Web a fost lansat în 2010 și a devenit rapid unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est. Începând din acest an, conferința intră sub umbrela ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Cele șapte ediții How to Web derulate până în prezent au adus laolaltă peste 5000 antreprenori, investitori și profesioniști din industria de tehnologie și a sprijinit prin intermediul programului Startup Spotlight un număr de 200 de start-up-uri. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.