Email:Ora : 12:54    Data : 04-12-2018 Domeniu: Telecomunicatii
Intracom Telecom a lansat Platforma de Monitorizare Inteligentă pentru protecția infrastructurilor critice

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicații și soluții integrate de securitate, a anunțat lansarea platformei SIS-C2, o platformă de comandă, control și integrare pentru supravegherea frontierelor, protecția infrastructurilor critice, securitate terestră și maritimă. Platforma SIS-C2 este expusă la standul companiei, în cadrul Expo Defence Egipt (EDEX), în perioada 3-5 decembrie 2018, la Cairo.

Mai precis, platforma este customizata pentru aplicații de supraveghere și recunoaștere a informațiilor (ISR), informatii cu privire la situația operativă, colectare și analiză de informații, corelare de informații și colaborare inter și intra-agenție.

Agențiile din domeniul securității și apărării pot beneficia acum de capabilitățile tehnice și operaționale ale SIS-C2 și își pot optimiza centrele lor de comandă, corelarea operațională a imaginilor, avertizarea și notificarea timpurie, gestionarea incidentelor, precum și functionalitățile inteligente de analiză și corelare a datelor.

"Folosind experiența și expertiza acumulată de mulți ani în dezvoltarea de software pentru companii de renume mondial și valorificarea cunoștințelor pe care le-am obținut din participarea noastră în diferite proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel UE, inclusiv EWISA (Early Warning for Increased Situational Awareness), un proiect premiat UE, suntem mândri să anunțăm lansarea platformei SIS-C2 care colectează, procesează, clasifică și analizează informațiile primite de la mai multe tipuri de senzori de detecție și aplicații din surse terțe, pentru a produce informație cu valoare adaugată", a declarat Nikolaos Velentzas, Deputy General Manager Services Business Division la Intracom Telecom.

Intracom Telecom SIS-C2 este o platformă modulară și scalabilă de integrare software care este destinată să beneficieze de supravegherea, colaborarea, coordonarea și administrarea diverselor evenimente legate de managementul securității și al operațiunilor.

Platforma SIS-C2 și senzorii de detecție specializați au fost destinați granițelor externe ale Uniunii Europene, adică Grecia-Turcia, Finlanda-Rusia, Spania-Maroc, România-Serbia. În cadrul dezvoltării și testării pe teren a EWISA, Intracom Telecom a implementat SIS-C2 cu radare integrate de supraveghere la sol (GSR), mijloace de suport electronic (ESM), comunicații sigure și post de comandă mobil de securitate (MSCP) echipate cu încărcături electro-optice stabile (EOP - CCD, imagini termoviziune, undă scurtă în domeniu infraroșu, detector de distanță cu laser, indicator laser, ESM, GSR și comunicații securizate cu trasabilitate electronică.

Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, care activează de peste 40 de ani pe piață. Intracom Telecom dezvoltă soluții inovatoare în domeniile small-cell, transmisiuni wireless și acces wireless de bandă largă, implementând cu succes în întreaga lume sistemele sale radio point-to-point și point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP.

Societatea oferă un portofoliu competitiv de soluții software generatoarea de venituri pentru operatorii telecom și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, rețele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental. Peste 100 în mai mult de 70 de țări la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultimă generație. Compania are peste 1.800 de angajați și deține subsidiare în Europa, Rusia și CSI Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.